Aktuelni projekti udruženja

Ovde možete videti pregled aktuelnih projekata.

VR Izložba "Loving Street Art Belgrade"

Iako ništa ne može da zameni posmatranje i istraživanje grafita i ulične umetnosti u realnom prostoru, u poslednjoj deceniji, a posebno u 2020. godini je postalo očigledno da nove tehnologije daju dodatnu dimenziju ovoj oblasti umetnosti.

 

Pogledajte izložbu

Vikend ulične umetnosti

Projekat "Vikend ulične umetnosti" se realizuje na opštini Vračar, imajući u vidu da je sedište udruženja na ovoj opštini, ovo je projekat koji smo osmilili za naše sugrađane. Vikend se organizuje tokom nedelje umetnosti, koja se održava u oktobru na opštini Vračar. Uz saradnju sa opštinom Vračar, ustanovom Božidarac i ambasadom Austrije, želja je da se građanima Vračara, ali i ostalih opština ponudi kulturni sadržaj koji će da ih informiše i zainteresuje za različite vidove umetnosti. Ciljne grupe projekta su građani sa opštine Vračar, kao i građani drugih opština u Beogradu. U okviru festivala se realizuju oslikavanja zidova, predavanja o uličnoj umetnosti na otvorenom i šetnje po Vračaru, konkurs za najlepše fotografije zidova i ulične umetnosti na Vračaru i izložba radova u galeriji Božidarac, radionice za fotografisanje ulične umetnosti i radionice za oslikavanje ulične umetnosti.

Copyright © 2021 Kruna. Sva prava zadržana.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram